Povestea noastră

Brutarii noștri pregătesc pâinea cu drag, folosind doar ingrediente naturale: făină, apă, sare si maia; fără adaos de drojdie industrială, aditivi, potențiatori sau conservanți.


Folosită mii de ani de catre stramoșii noștri ca agent de fermentare, maiaua, adică amestecul dintre faină și apă, are pe langă gustul profund și calități nutritive aparte. Gândește-te dacă vrei să îți delectezi simțurile cu bunătățurile noastre la micul dejun, la prânzul de la birou, sau acasă când iei cina împreună cu familia. E suficient să ne spui ce preferi si vom aduce produsele acasa sau la birou.


Poți să uiți cum e să stai la coadă sau să îți schimbi brusc buna dispoziție căutând un loc de parcare în apropierea brutăriei preferate. Sau cum ești nevoit ca, după o zi istovitoare de muncă, să te grăbești doar ca să ajungi la brutărie înainte de ora de închidere.


Poți să îți păstrezi energia doar pentru a te deplasa spre ușa casei sau a biroului. Nu de alta, dar s-ar putea să fim chiar noi la ușă, cei care îți aducem cea mai sănătoasă pâine si produse de patiserie deliciose si sanatoase!


Așteptăm cu drag comenzile tale.