Subcategorii

Ciabatta hover image

Ciabatta

9,50 LEI

Este o pâine ușoară, de vară, preluată din tradiția culinară a Italiei. Cu miez aerat, coajă moale și ulei extravirgin de măsline din belșug, ciabatta este alegerea perfectă alături de o salată de sezon. Ingrediente: făină albă de grâu, ulei de mă..

Pâine albă "junior" hover image

Pâine albă "junior"

8,50 LEI

Este o pâine sănătoasă și gustoasă, creată în special pentru copiii sau adulții care preferă o coajă subțire, moale și un miez pufos. Are formă de cozonăcel pentru a putea fi folosită cu ușurintă la pregătirea unui sandviș. Micii școlari sunt foarte ..

Pâine artizanală cu făină spelta hover image

Pâine artizanală cu făină spelta

17,00 LEI

Este o pâine care trebuie gustată cel puțin o dată. Apoi, ea poate deveni pâinea ta preferată. Cu un miros proaspăt de flori de câmp și gust nuanțat, cu o coajă crocantă și plină de semințe de in și susan, pâinea spelta este pur și simplu deosebită. ..

Pâine artizanală cu secară hover image

Pâine artizanală cu secară

13,50 LEI

Pâinea cu făină integrală de secară are un miez dens și mai umed. Gustul bogat și ușor dulceag te va surprinde în mod plăcut. Este o pâine foarte bogată în fibre, proteine și minerale dar are un conținut scăzut de calorii. Asta înseamnă senzație de s..

Pâine artizanală integrală 100% hover image

Pâine artizanală integrală 100%

13,00 LEI

Are un gust bogat și un miros intens și plăcut de grâne. Este de asemenea și foarte hrănitoare, având un conținut ridicat de minerale și vitamine. Ingrediente: făină integrală de grâu, apă, sare, maia Gramaj: 500 g..

Pâine artizanală intermediară cu semințe hover image

Pâine artizanală intermediară cu semințe

14,00 LEI

O pâine plină de arome cu coajă subțire și crocantă. Semintele de in și floarea soarelui impreună cu făină și maiaua de calitate îi dau o aromă inconfundabilă.Ingrediente: făină albă, făină integrală de grâu, apă, sare, maia, semințe de floarea soare..

Pâine artizanală “crocodil” hover image

Pâine artizanală “crocodil”

22,00 LEI

O pâine cu aspect de „crocodil” și gust pronunțat, ce combină nuanțele aduse de făina integrală de grâu, spelta, secară și a făinii albe cu aromele bogate ale semințelor de dovleac, floarea soarelui, susan și in. Este o pâine care trebuie savurată în..

Pâine tărănească hover image

Pâine tărănească

9,50 LEI

Este o pâine rotundă, cu coajă rumenă și crocantă, având miez moale și gustos. Se poate combina cu orice fel de mâncare dar merge de minune și doar cu unt. Ingrediente: făină albă, apă, sare, maia Gramaj: 500 g..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)