Subcategorii

Ciabatta hover image

Ciabatta

7,00 LEI

Este o pâine ușoară, de vară, preluată din tradiția culinară a Italiei. Cu miez aerat, coajă moale și ulei extravirgin de măsline din belșug, ciabatta este alegerea perfectă alături de o salată de sezon. Ingrediente: făină albă de grâu, ulei de mă..

Pâine albă "junior" hover image

Pâine albă "junior"

6,50 LEI

Este o pâine sănătoasă și gustoasă, creată în special pentru copiii sau adulții care preferă o coajă subțire, moale și un miez pufos. Are formă de cozonăcel pentru a putea fi folosită cu ușurintă la pregătirea unui sandviș. Micii școlari sunt foarte ..

Pâine artizanală cu făină spelta hover image

Pâine artizanală cu făină spelta

14,00 LEI

Este o pâine care trebuie gustată cel puțin o dată. Apoi, ea poate deveni pâinea ta preferată. Cu un miros proaspăt de flori de câmp și gust nuanțat, cu o coajă crocantă și plină de semințe de in și susan, pâinea spelta este pur și simplu deosebită. ..

Pâine artizanală integrală 100% hover image

Pâine artizanală integrală 100%

10,00 LEI

Are un gust bogat și un miros intens și plăcut de grâne. Este de asemenea și foarte hrănitoare, având un conținut ridicat de minerale și vitamine. Ingrediente: făină integrală de grâu, apă, sare, maia Gramaj: 500 g..

Pâine artizanală intermediară cu semințe hover image

Pâine artizanală intermediară cu semințe

10,00 LEI

O pâine plină de arome cu coajă subțire și crocantă. Semintele de dovleac, in și floarea soarelui impreună cu făină și maiaua de calitate îi dau o aromă inconfundabilă.Ingrediente: făină albă, făină integrală de grâu, apă, sare, maia, semințe de dovl..

Pâine artizanală “crocodil” hover image

Pâine artizanală “crocodil”

18,00 LEI

O pâine cu aspect de „crocodil” și gust pronunțat, ce combină nuanțele aduse de făina integrală de grâu, spelta, secară și a făinii albe cu aromele bogate ale semințelor de dovleac, floarea soarelui, susan și in. Este o pâine care trebuie savurată în..

Pâine tărănească hover image

Pâine tărănească

7,00 LEI

Este o pâine rotundă, cu coajă rumenă și crocantă, având miez moale și gustos. Se poate combina cu orice fel de mâncare dar merge de minune și doar cu unt. Ingrediente: făină albă, apă, sare, maia Gramaj: 500 g..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)